Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Vik Miljöinspektör Arvidsjaur

Om jobbet

Vi söker en vikarie för en av våra miljöinspektörer som ska vara föräldraledig efter sommaren.
På miljöenheten är vi tre personer som bl.a. arbetar med miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll och serveringstillstånd. Vi är en flexibel och utvecklingsinriktad organisation.

Vi har olika bakgrund och kompetenser och välkomnar olikheter, nytänkande, annorlunda åsikter och idéer. Vi hoppas att du som söker ser värdet av ett positivt samarbete, både internt och externt och vill fortsätta bidra till det goda arbetsklimatet vi har på enheten.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av miljötillsyn och livsmedelskontroll samt handläggning av serveringstillstånd, men även andra arbetsuppgifter inom miljöenhetens arbetsområde kan komma att ingå.


Kvalifikationer:
Vi söker en positiv och serviceinriktad person till vårt team. Då inspektörens arbete innebär många kontakter med människor i olika sammanhang vill vi att du har lätt att samarbeta, är lyhörd samtidigt som du har en stark integritet. Stort fokus kommer ligga på dina personliga egenskaper. Det är också viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift och har förmåga att arbeta både självständigt och i gemensamma tillsynsprojekt. Vi ser helst att du är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan relevant högskoleutbildning. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från liknande arbetsuppgifter tidigare men inte nödvändigt. Handledare kommer finnas.

Anställningen är tidsbegränsad t.o.m. 2021-10-31 med ev. möjlighet till förlängning. Vår önskan är att du kan börja i mitten av juni.

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Arvidsjaur kommun som arbetsgivare erbjuder en trivsam arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.
  

Om anställningen

Lön
Månadslön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön


Anställningsvillkor

100 %. Tillträde: 2020-06-15 eller efter överenskommelse
Visstidsanställning

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Arvidsjaur i Norrbottens län.

Postadress
Arvidsjaurs kommun
Storgatan 13
93381 Arvidsjaur


Kontaktpersoner
Åsa Andersson, Miljö- och byggchef
0960-15789, 070-209 83 69

Fackliga kontaktpersoner
Sara Persson, Vision
tfn 0960-155 78, 070-521 22 46

Ansök senast 18 maj 2020

Ange referens 2020/24 i din ansökan

Ansök via arbetsgivarens webbplats