Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Vik Miljö- och hälsoskyddsinspektör Sorsele kommun

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det. Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste. Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med kontroll enligt livsmedelslagstiftningen och med tillsyn enligt miljöbalken. Arbetet är självständigt och varierat, och du kommer bland annat att hantera tillsyn och kontroll, handläggning av ärenden, samt rådgivning. Du kommer att fatta delegationsbeslut, och även bereda och föredra ärenden till Samhällsbyggnadsnämnden. Vi använder Miljöreda som ärendehanteringssystem.    

Kompetens/kvalifikationer: 

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller motsvarande kvalifikationer.  Att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. God datorvana. B-körkort. Önskemål:Erfarenhet av arbete som miljö- och hälsoskyddsinspektör och god kännedom om aktuell lagstiftning är meriterande.   

Varaktighet/arbetstid:

Vikariat 100 % för tiden 2019-05-20 - 2020-05-20 eller överenskommen tidsperiod. 

Lön enligt överenskommelse Löpande rekrytering kan komma att tillämpas   

Kontaktperson:
  Jan Fransson enhetschef, tel: 0952-140 15.  

Facklig företrädare:Vision/ Pär Röckner tel. 0952-143 29.

Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt.

Välkommen med din ansökan till:
Sorsele kommun,
924 81 Sorsele
eller via e-post: kommun@sorsele.se senast 2019-05-06

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.