Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Miljö- och hälsoskyddsinspektör miljö- och byggenheten Sunne

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på www.sunne.seWebbplats

Beskrivning
Miljö- och byggenheten arbetar med myndighetsutövning inom områdena bygg, miljö, hälsoskydd, livsmedel, alkohol, tobak och näraliggande uppgifter inom området.
Enheten, som har nio medarbetare och en chef, tillhör organisatoriskt verksamheten Samhällsbyggnad. År 2018 blev vi utsedda till årets arbetsplats i Sunne kommun.
En av våra miljö- och hälsoskyddsinspektörer söker nya utmaningar och vi behöver därför en ny medarbetare som vill komma till en bra arbetsplats och bidra till en fortsatt utveckling av verksamheten.

Arbetsuppgifter
Tillsyn och handläggning av ärenden enligt miljöbalken. Främst tillsyn av olika miljöfarliga verksamheter, arbete med radon och med enskilda avlopp. Vid behov ska du kunna hjälpa till med andra arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet.
En naturlig del i din vardag är kontakter med företagare och privatpersoner, personal på andra enheter inom kommunens egen verksamhet, förtroendevalda och allmänhet. Du kommer att bereda och föredra ärenden inför miljö- och bygglovsnämnden.

Kvalifikationer
Relevant utbildning på högskolenivå eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Praktisk erfarenhet från handläggning och tillsyn inom myndighetsområdet värdesätts. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, exempelvis skriva beslut och andra skrivelser. Du är van vid att arbeta med digitala hjälpmedel.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Det är viktigt att ge våra kommuninnevånare en bra service och eftersom tjänsten medför mycket kontakter är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs i mötet med nya människor.

Övrigt
Giltigt B-Körkort krävs.

I ansökan anges löneanspråk samt referenser.
Vi genomför intervjuer löpande.

Sunne kommun tar emot ansökningar via länken i annonsen och meddelande om tjänsten ges via din inloggning i systemet. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Körkort

B

Lön
Månadslön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor
 100%. Tillträde: Enligt överenskommelsetillsvidareanställning

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Sunne i Värmlands län.

Arbetsgivaren
Sunne kommun, miljö- och byggenheten
Postadress
Sunne kommun, miljö- och byggenheten
Kvarngatan 4
68680 Sunne

Kontakt
Kontaktpersoner
Lotta Gunnarsson, Enhetschef, Telefonnummer: 0565-161 94

Fackliga kontaktpersoner
Nås via kommunens växel, Telefonnummer: 0565-160 00