Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Miljö- och hälsoskyddsinspektör Överkalix kommun

Om dig

Du ska ha högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskydd eller motsvarande kvalifikationer. 

I arbetet ingår frekventa kontakter med företagare och allmänhet, därför krävs det att du har ett bra bemötande och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. 

Du har en förmåga att ta dig an komplex information och utföra myndighetsutövning på ett korrekt och professionellt sätt. 

Du behöver ha god initiativförmåga, vilja att ta ansvar och vara resultatinriktad. Därutöver förutsätts du kunna strukturera ditt eget arbete. 

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. 

B-körkort för manuellt växlad personbil krävs.

Din profil

Körkort

 B

Dina arbetsuppgifter

Bygg- och miljökontoret i Överkalix kommun är en enhet med fyra medarbetare, varav två arbetar med miljö- och hälsoskyddsfrågor. Medarbetarna biträder Bygg- och miljönämnden i dess arbete, sköter information och utövar operativ tillsyn. 

 

Du ges möjlighet att få en bred introduktion av våra erfarna medarbetare, som under en lång tid kommer stötta dig i arbetet och bidra med sin kompetens för att du ska utvecklas i din yrkesroll.

 

I tjänsten kommer du att utföra tillsyn och handläggning inom miljöbalkens och livsmedelslagens områden. Det förekommer även tillsyn enligt lagen om receptfria läkemedel och tobakslagen. 

 

Övriga arbetsuppgifter inkluderar rapportskrivning, uppföljning och planering samt att ge information till företagare och allmänheten. I arbetet ingår även föredragning av ärenden inför bygg- och miljönämnden.

 

Övrigt

Lön

Månadslön. 

Överkalix kommun erbjuder möjlighet till friskvårdstimme till samtliga anställda. Bygg- och miljökontoret har även flextid.

 

Anställningsvillkor

Anställningen som miljö-och hälsoskyddsinspektör är ett vikariat till och med 2019-10-31 med eventuell möjlighet till förlängning.  Tillträde snarast möjligt. 

Sysselsättningsgrad 100 %.  

 

Arbetsplats

Överkalix

 

Om oss

Överkalix kommun ligger i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. I Överkalix bor cirka 3 400 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden. 

Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i.

www.overkalix.se


Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Hanna Brost, Miljö- och hälsoskyddsinspektör 0926-740 25

Astrid Isaksson, Kommundirektör 0926-740 02

 

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga representanter, Nås via kommunens växel 0926-740 00

 

Företagets adress

STORGATAN 17 ÖVERKALIX

Postadress

Överkalix kommun, Kommunstyrelsen

Överkalix kommun

95681 ÖVERKALIX

Telefonnummer

092674000

E-post

kommun@overkalix.se

Sök jobbet senast 28 februari 2019

Intervjuer kan ske även före sista ansökningsdag.

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering. Vi har klart vilka rekryteringskanaler som vi vill använda oss av. Vänligen respektera detta.

Ansök här