Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Vik Miljö- och hälsoskyddsinspektör placering Ånge

Bräcke kommun är den östra porten in till Jämtland/Härjedalen och här byggs upplevelserna kring närhet till både naturen och människorna. Bräcke har goda möjligheter till att bli landets första helt fibrerade kommun, där alla företag och hushåll har erbjudits tillgång till fiber. Den som tar kringkrokar i den till ytan stora kommunen har många smultronställen att upptäcka. Kommunen består av små och medelstora företag inom diverse branscher, störst är trä- och metallindustri. Välkommen till Bräcke kommun, här finns goda kommunikationer mitt i stråket mellan Östersund och Sundsvall.

Allmänt:
Bygg- och miljöförvaltningen i Bräcke och Ånge kommun skapades genom sammangående vid årsskiftet 2018. Vi ser positivt på framtiden med en pågående digitalisering och stora möjligheter att forma verksamheten. Hos oss värdesätter vi utveckling och att trivas på jobbet. Ta initiativ, ha roligt och våga göra fel är vårt motto.
Vi söker nu en miljöinspektör placerad i Ånge med Bräcke kommun som arbetsgivare

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att handlägga ärenden och utöva tillsyn enligt miljöbalken och livsmedelslagstiftningen. Du planerar tillsynsarbete samt genomför kontroller och tillsynsbesök. Du handlägger självständigt kvalificerade arbetsuppgifter såsom utredningar samt förväntas kunna leda projekt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av miljö- och hälsoskyddstillsyn samt livsmedelskontroll i kommunal verksamhet.

Personliga egenskaper:
Arbetet som miljö- och hälsoskyddsinspektör kräver att du har lätt för att ta egna initiativ och en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.  

Ditt arbetssätt präglas av engagemang, kreativitet och målmedvetenhet vilket bidrar till en god kvalité i verksamheten. Arbetet är till stor del utåtriktat vilket kräver mycket god social kompetens, tydlighet och pedagogisk förmåga. Du är bra på att kommunicera i både tal och skrift.

Tillträde efter överenskommelse.

Ev. provanställning tillämpas i 3-6 månader
Rekrytering sker löpande så tillsättande av tjänsten kan ske innan ansökningstidens slut.

Allmänt:
Arbetslivserfarenhet
Miljö- och hälsoskyddsinspektör, erfarenhet efterfrågas (Krav)

Körkort
B

Lön
MånadslönIndividuell lönesättning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

HeltidTillsvidare

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Bräcke i Jämtlands län.

Arbetsgivaren
Bräcke kommun
Webbplats
www.bracke.se

Postadress
Bräcke kommun
Box 190
84321 BRÄCKE

Kontakt
Kontaktpersoner
Avdelningschef Tomas Jonsson, Telefonnummer: 0703751286

Fackliga kontaktpersoner
Handläggare samt företrädare Vision Karina Mattiasson,
Telefonnummer: 0693-16242 Bygg- och miljöförvaltningen i Bräcke och Ånge kommun skapades genom sammangående vid årsskiftet 2018.