Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Livsmedelsnspektör Emmaboda kommun

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

ARBETSUPPGIFTER

Som livsmedelsinspektör kommer du i huvudsak att utföra planerade kontroller av livsmedelsanläggningar. I arbetet ingår även rapportskrivning, uppföljning och planering. Andra arbetsuppgifter är att ge information till livsmedelsföretagare och allmänhet.  

Övriga arbetsuppgifter kan förekomma efter intresse och kompetens.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom ämnesområdet. Du känner väl till livsmedelslagstiftningen. Eftersom en stor del av arbetsuppgifterna är myndighetsutövning är det viktigt att du kan vara tydlig samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, samt har förmåga att förmedla information på ett enkelt och pedagogiskt sätt. 

Du ska även kunna göra objektiva och sakliga bedömningar samt ställa tydliga krav när det är befogat. Du kommer att jobba i ett kunnigt och trevligt gäng. Vi är ett litet kontor och lägger stor vikt vid flexibilitet och samarbete i arbetsgruppen. Utöver utbildning ser vi dina personliga egenskaper som viktiga. 

B-körkort är ett krav. Vi har tillgång till tjänstebilar i en bilpool. 

ÖVRIGT

Varmt välkommen med din ansökan. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och möjliggöra en god kommunikation med dig som sökande tar vi bara emot ansökningar digitalt. Vi tillämpar löpande urval. 

Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Arbetslivserfarenhet

 Livsmedelsinspektör: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.  Tillträde enligt överenskommelse.

Tillsvidareanställning,

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Kristina Persson, Avdelningschef, Telefonnummer: 0471-24 90 77

Fackliga kontaktpersoner

Lena Kronberg, Vision, Telefonnummer: 0471-24 90 32

Företagets adress

36121

Postadress

Emmaboda kommun, Bygg och Miljö

Box 54

 

36121 Emmaboda

Sök jobbet senast 6 mars 2019

Ange referens 18/2019.

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.