Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Miljö- och hälsoskyddsinspektör Sollefteå kommun

Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. I kommunen finns ca 20 000 innevånare, varav ca 8 400 bor i Sollefteå tätort. Junsele, Ramsele, Näsåker, Långsele och Undrom är exempel på livskraftiga samhällen i kommunen. Välkommen till oss!

Sollefteå kommun är sedan 2009 en rökfri arbetsplats - för hälsans skull! 

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär kontroll enligt livsmedelslagstiftningen och tillsyn enligt miljöbalken. I tjänsten ingår bl.a. att planera den egna kontrollen och tillsynen, genomföra inspektioner, skriva rapporter/beslut samt att följa upp att brister är åtgärdade.

Vi är en liten enhet som hanterar alla inom området förekommande arbetsuppgifter varför du får räkna med att arbeta flexibelt och självständigt med olika arbetsuppgifter efter behov inom hela verksamhetsområdet.

Tjänsten är ett vikariat under 8 månader.

Kvalifkationer
Vi söker dig som vill arbeta med miljö- och livsmedelsfrågor. Du är examinerad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan universitets- eller högskoleexamen som av arbetsgivaren bedöms likvärdig och lämplig.

Vi ser att du har goda kunskaper inom livsmedelslagstiftningen och miljöbalken. Erfarenhet av livsmedelskontroll är meriterande.

Vi vill att du är utåtriktad och positiv eftersom du kommer att ha många kontakter med företagare och allmänhet. Eftersom vi arbetar med myndighetsutövning är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska ha lätt för att samarbeta, men även kunna markera myndighetsrollen. Du behöver ha god förmåga att slutföra, initiativförmåga, och vilja att ta ansvar.

B-körkort och datorvana är ett krav.

Övrigt 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången Du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar Du Dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in Dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när Du fyller i Dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun. 

Lön

 

Månadslön. Lön efter överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2015-05-06

 


Kontaktpersoner
Jan-Erik Sundin, Avdelningschef 0620- 68 22 92 

Fackliga kontaktpersonerFackliga företrädare, Växeln 0620 - 68 20 00