Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Vik Miljöinspektör Älvsbyn

Älvsbyn är Norrbottens pärla.


I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. 

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter är livsmedelskontroll samt miljö- och hälsoskyddstillsyn enligt miljöbalken vid offentliga verksamheter och företag samt viss tillsyn enligt andra lagar. Därutöver innebär tjänsten att arbeta med information inom de olika verksamhetsområdena samt deltagande i olika projekt. Provtagning och andra förekommande arbetsuppgifter vid miljö- och byggkontoret ingår också. 

Kvalifikationer
Du som söker ska ha utbildning som miljöinspektör eller ha annan utbildning som vi bedömer är likvärdig. Arbetet ställer stora krav på din kreativitet och samarbetsförmåga och du måste också kunna arbeta självständigt. Eftersom vi är en liten enhet ser vi gärna att du trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ett brett område. Du har förmåga att vara tydlig och har lätt att kommunicera med andra människor. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och du är en god administratör.

Dokumenterad erfarenhet av arbete vid miljö- och byggförvaltning eller motsvarande är meriterande. För tjänsten krävs körkort för personbil.

Vi erbjuder ett vikariat på 100% under perioden 2016-10-01 ? 2017-11-30, med tillträde 2016-10-01 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2016-09-15


Allmänt
Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Körkort

B

Varaktighet, arbetstid

Heltid Visstid 6 mån eller mer

Lön

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2016-09-15

Ange referens: 82/16

Ansökan via webb

Kontaktpersoner

Miljö- o byggchef Ingrid Karlsson 0929-171 19

Fackliga kontaktpersoner

Facklig repr Anna Lundberg 0929-17000vx

Facklig repr Annika Lindström 0929-170 00vx