Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Miljö- och hälsoskyddsinspektör Vansbro kommun

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. 
Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.


Som miljö- och hälsoskyddsinspektör kommer du att arbeta på miljö- och byggenheten som idag består av 5 personer. Vi arbetar med plan- och byggfrågor, miljö- och hälsoskydd, livsmedel, alkohol, tobak och receptfria läkemedel samt naturvård samt och ansvarar för kommunens kart- och GIS verksamhet. 

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver förstärkning inom både Miljöbalkens och Livsmedelslagens område. Vilka arbetsuppgifter som kan bli aktuella beror på den sökandes kompetens och erfarenhet. 
Dina arbetsuppgifter innebär att handlägga inkommande ärenden, planera och genomföra tillsynsbesök samt utforma beslut, skrivelser och tjänsteutlåtanden. En viktig del i arbetet är att informera och ge vägledning till såväl verksamhetsutövare som enskilda. 
Tjänsten innebär både självständigt arbete och arbete i grupp.


KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning med inriktning på miljö- och hälsoskydd eller annan utbildning som bedöms som likvärdig krävs. God förmåga att bemöta människor i olika miljöer och att uttrycka sig väl både skriftligt och muntligt är viktiga egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av att arbeta med tillsyn i en kommunal organisation eller annat myndighetsarbete är meriterande.

Varaktighet/Arbetstid

 

 

Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast eller efter överenskommelse. 1 tjänst är ett vikariat på heltid till 2015-03-31 med möjlighet till förlängning. 1 tjänst är tillsvidareanställning.

Lön

 

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2014-10-22

 

Ange referens: A381463

Ansök via extern webbplats

Kontaktpersoner

Åsa Joelsson, Enhetschef Miljö och bygg0281-750 12asa.joelsson@vansbro.se

Tomas Isaksson, Miljö- och hälsoskyddsinspektör0281-752 07

 

 

 

 

 

 

 

Platsannonsering

Din platsannons läggs ut direkt och placeras under rubriken Lediga jobb.

Annonspriser 2014: 2 350 SEK + moms per tjänst.
I summan ingår också mailutskick till våra abonnenter på kunskapsbanken. Vil du nå alla miljökontor och alla miljöhandläggare i Sverige så hjälper vi dig med det till en extra kostnad, 1 000 + moms.

Abonnenter på Kunskapsbanken erhåller 20 % rabatt vid platsannonsering.  

Annonser skickas till webbredaktionen via detta
mailformulär.

Beställning

Skicka ett e-post meddelande med namn, företag och telefonnummer till oss eller slå en signal på 08-556 00 185.