Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Livsmedelskontrollant Livsmedelsverket

Liv

Kontrollavdelningen med cirka 220 anställda bedriver offentlig kontroll på livsmedelsanläggningar och vid gränskontrollstationer. Avdelningen består av sex enheter varav fyra regionala enheter som har huvudansvaret för all operativ kontroll av livsmedelsanläggningar vid avdelningen. Gränskontroll- och stödenheten ansvarar för genomförandet av kontroll vid gränskontrollstationer och för expertstöd till medarbetarna vid avdelningens operativa kontroll. Vid avdelningen finns även en enhet för administrativt stöd.

Arbetsuppgifter
Som livsmedelskontrollant arbetar du främst med livsmedelssäkerhet i form av kontroller i samband med slakt samt kontroll av livsmedelsföretag genom inspektioner och revisioner. Skriftlig dokumentation i samband med kontrollerna är en del av arbetet. I tjänsten ingår att du vid behov, med kort varsel, ska kunna tjänstgöra på annan ort. 

Kvalifikationer
Tjänsten förutsätter att du har genomgått Livsmedelsverkets utbildning för livsmedelskontrollanter eller är utbildad veterinär. Du behöver kunna arbeta självständigt och ha mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du behärskar svenska bra i tal och skrift. B-körkort behövs för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Upplysningar
För ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta enhetschef Malin Engdahl 018-17 55 78 eller teamchef i team Kalmar Patrick Schmuul-Thalenius 018-174359. Fackliga företrädare är Magnus Blomberg (ST) 0480-707046 och Ulrika Lind (SACO) 0472-48758.
Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, märkt med dnr 2394/2011, senast den 14 september 2014 via e-post: livsmedelsverket@slv.se eller till adress: Livsmedelsverket, Box 622, 75126 Uppsala. 

Livsmedelsverket är den statliga centrala myndigheten för frågor som gäller livsmedel inklusive dricksvatten. Livsmedelsverket ska i konsumenternas intresse verka för säkra livsmedel, redlighet i livsmedelshanteringen och bra matvanor. På Livsmedelsverket arbetar 530 personer. Livsmedelsverket har som mål att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Se även www.livsmedelsverket.se

Körkort

B

 

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare

Heltid

 

Lön

Fast lön

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2014-10-18

 

Ange referens: Dnr 2394/2014

Vi tar emot ansökan via e-post:livsmedelsverket@slv.se

 

Platsannonsering

Din platsannons läggs ut direkt och placeras under rubriken Lediga jobb.

Annonspriser 2014: 2 350 SEK + moms per tjänst.
I summan ingår också mailutskick till våra abonnenter på kunskapsbanken. Vil du nå alla miljökontor och alla miljöhandläggare i Sverige så hjälper vi dig med det till en extra kostnad, 1 000 + moms.

Abonnenter på Kunskapsbanken erhåller 20 % rabatt vid platsannonsering.  

Annonser skickas till webbredaktionen via detta
mailformulär.

Beställning

Skicka ett e-post meddelande med namn, företag och telefonnummer till oss eller slå en signal på 08-556 00 185.