Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Livsmedelsinspektör Marks kommun

 

Li.

Mark är en attraktiv kommun med flera små och medelstora orter som alla präglas av gemenskap. Här värnar vi om varandra och vår livskvalitet. Strax utanför storstaden lever vi i harmoni med naturen. 

Kinna är vårt administrativa och kommersiella centrum. Kommunen har 34 000 invånare och hos oss arbetar cirka 3 100 personer. Det innebär att Mark är en medelstor kommun med Borås, Göteborg och Varberg på bekvämt pendlingsavstånd. De tider då de flesta börjar och slutar sitt arbete för dagen går täta buss- och tågturer. 

Här är det läge för det goda livet!
Läs mer om kommunen på www.mark.se 

Marks kommuns bygg - och miljökontor söker en vikarierande miljöinspektör inom livsmedel. Bygg- och miljökontoret består av drygt 30 medarbetare inom områdena miljö, livsmedel, naturvård, bygglov, plan, lantmäteri och kart- och mät.
På miljöenheten finns idag ca 19 medarbetare. På enheten kommer du att arbeta i livsmedelsteamet. 

ARBETSUPPGIFTER
Som Livsmedelsinspektör i Marks kommun arbetar du huvudsakligen med tillsyn, rådgivning och information enligt livsmedelslagen. Du kommer att arbeta med livsmedelstillsyn men tjänsten kan komma att omfatta andra arbetsuppgifter med. Du samverkar dessutom över avdelsnings- och förvaltningsgränser samt med andra myndigheter.

Du kommer tillsammans med livsmedelsteamet ansvara för tillsynsplanering av alla livsmedelsverksamheter i kommunen i enlighet med vår kontrollplan, genomföra inspektioner, skriva rapporter/beslut i enlighet med delegationsordningen samt följa upp att fattade beslut efterlevs. Du följer de rutiner som finns på kontoret och hjälper att ta fram nya eller revidera gamla rutiner där de finns ett sådant behov. Arbetssättet gergoda möjligheter att påverka arbetets innehåll och upplägg men ställer samtidigt krav på mycket god samarbetsförmåga och disciplin att följa upprättat regelverk. 

KVALIFIKATIONER
Du ska ha relevant akademisk utbildning inom området och goda kunskaper i tillämpling av livsmedelslagen och dess förordningar och föreskrifter. 
Goda datakunskaper är en förutsättning - arbete som miljöinspektör i nom område livsmedel 

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Varaktighet/Arbetstid

 

 

Heltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2015-02-06 , upphör: 2016-02-05 .

Lön

 

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2014-12-17

 

Ange referens: A426734

Ansök via extern webbplats

Kontaktpersoner

Camilla Landén, Enhetschef Miljö0320-21 80 90camilla.landen@mark.se

Fackliga kontaktpersoner

Marie Nyberg, Naturvetarna0320-21 76 54marie.nyberg@mark.se

Lena Bodén, Vision0320-217185lena.boden@mark.se