Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Livsmedelsinspektör Lidköpings kommun

 

Samhällsbyggnad ansvarar för allt som har med kommunens fysiska infrastruktur att göra. Hit hör allt från översiktsplanens framtidstankar till den dagliga skötseln av gator och parker. Samhällsbyggnad ansvarar också för myndighetsutövningen enligt miljö- och bygglagstiftningen.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär kontroll enligt livsmedelslagstiftningen och detta omfattar alla typer av ärenden som förekommer inom livsmedelsområdet. I tjänsten ingår att planera den egna kontrollen efter aktiviteter i verksamhetsplanen, genomföra inspektioner, skriva rapporter/beslut samt att följa upp att avvikelser är åtgärdade. 

Kvalifikationer

Du är examinerad livsmedels/miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan universitets- eller högskoleexamen som av arbetsgivaren bedöms likvärdig och lämplig.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom livsmedelslagstiftningen och kontrollmetodiken inom livsmedelsområdet. Erfarenhet av livsmedelskontroll är meriterande.

Vi vill att du är utåtriktad och positiv eftersom du kommer att ha många kontakter med företagare och allmänhet. Eftersom vi arbetar med myndighetsutövning är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska ha lätt för att samarbeta, men även kunna markera myndighetsrollen. Du behöver ha god förmåga att slutföra, initiativförmåga, och vilja att ta ansvar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Villkor

B-körkort och datorvana är ett krav.

Information om arbetsgivaren

Vi verkar för att på alla nivåer anställa kvinnor och män med olika etniska och kulturella bakgrunder.

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.

Lidköpings kommun har cirka 39 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. 

Varaktighet/Arbetstid

 

 

100%. Tillträde: Snarast enligt överenskommelse tillsvidareanställning .

Lön

 

Fast

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2015-07-28

Ange referens: MBN 2015/249

Ansök via extern webbplats

Kontaktpersoner

Johan Stern 0510-77 02 64

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0510-77 00 00