Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Miljösamordnare - MKB Ramboll Group Transport

Ort: Luleå   
Yrke: Miljösamordnare/Miljökoordinator 

Sista ansökningsdag: 2016-03-06 

Globala utmaningar som industrialisering och extrema väderförhållanden kopplade till klimatförändringar, visar tydligt hur kritiskt viktigt det är att vi bevarar våra naturresurser. Som ledande miljökonsult i norra Europa och en av de 20 största i världen, kombinerar Rambölls miljöexperter djupgående kunskaper i miljöfrågor med avancerad ingenjörskonst. På Ramböll arbetar 2 200 miljökonsulter på 128 kontor i 26 länder med att aktivt bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Ramböll är efter förvärvet av Environ världens åttonde största miljökonsult. I Sverige är Ramböll inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu erfarna samordnare eller miljöutredare inom miljökonsekvensbeskrivningar till Ramböll.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Det händer mycket i Ramböll och vi behöver dig/er som har ett stort intresse för miljöfrågornas roll i samhällsutvecklingen.

Du blir en del i MKB nätverket inom Ramböll. Då vår verksamhet har stor bredd har vi MKB- samordnare specialiserade antingen inom miljö eller inom samhällsplanering. Detta innebär att vi kan erbjuda dig en spännande utveckling utifrån din bakgrund och intresse. I rollen kommer du ingå i nationella och internationella MKB-nätverk för större projekt. Arbetet är fritt, kreativt och stimulerande. Arbetet präglas av spännande arbetsuppgifter, personlig utveckling och hög trivsel.

MKB-frågor kräver en bred kompetens men även detaljerad spetskunskap och en god förmåga att samråda med olika parter. Inom våra enheter har vi brett kunnande med helhetssyn, vilket även innefattar den specialistkunskap som behövs i komplexa projekt. Vår styrka är att för varje specifikt projekt plocka fram den kunskap/expertis som behövs för att möta de behov och frågeställningar som förväntas komma upp. Det innebär att gruppkonstellationer och frågor varierar från projekt till projekt. Vi arbetar i nära samverkan med många kollegor på Ramböll.

I projekt kan din roll vara uppdragsledare där du samordnar en grupp av specialister eller specialist inom något av delområde. Du med från första kundkontakten till färdig handling.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:
• 3-10 års erfarenhet av MKB och som vill arbeta som samordnare alternativt har ett eget specialistområde
• Högskoleutbildning som miljövetare, naturvetare, landskapsarkitekt, fysisk planerare civilingenjör eller annan relevant utbildning
• B-körkort

Som person är du bra på att kommunicera och kan uttrycka dig väl både i tal och i skrift, svenska språket gäller men det är viktigt att du även kan kommunicera på engelska. Du uppskattar att arbeta i nära samarbete med våra kunder och dina kollegor. Som person är du målinriktad, positiv och har egen drivkraft att påbörja, driva och avsluta projekt. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Varför Ramböll?
På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan.

För frågor gällande MKB-samordnare inom miljöområdet hänvisar vi till att kontakta enhetschef på Environment & Health:
Stockholm, Uppsala, Nyköping, Linköping, Umeå, Luleå, Kiruna: Jesper Kildsgaard 010-615 64 11
Göteborg: Ylva Frithiofson 0101-615 33 19
Malmö: Fredrik Lundgren 010-615 55 64

Frågor gällande MKB-samordnare inom samhällsplanering besvaras av Affärsområdeschef för Transport Johan Rönnbäck på 010-615 11 90.

Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Varaktighet, arbetstid
heltid/tillsvidare

Lön
individuell

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2016-03-06
Ansökan via web

Kontaktpersoner
Jesper Kildsgaard +46 10 615 64 11, +46 70 229 53 32  
 
Arbetsgivare
Ramboll Group Transport

Postadress
Ramboll Group Transport
Box 17009
10462 Stockholm

Besöksadress
Krukmakargatan 21

Se mer information på vår hemsida