Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Livsmedelsinspektör Stockholms kommun

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Miljöförvaltningen övervakar den inre och den yttre miljön i Stockholm och arbetar för att alla i Stockholm ska leva i en frisk och hälsosam miljö. Miljöförvaltningen är också ansvarig för att samordna stadens energieffektiviserings- och klimatarbete med bland annat miljöbilar i Stockholm. 

Miljöförvaltningen söker nu en livsmedelsinspektör till Livsmedelskontrollen, en tidsbegränsad anställning. 

1 plats(er).Avdelningen för livsmedelskontroll är organiserad i fyra enheter och består av ca 60 medarbetare som arbetar med livsmedels- och dricksvattenkontroll inom Stockholms stad.

Du kommer huvudsakligen att planlägga och genomföra inspektioner/revisioner av livsmedelsanläggningar med livsmedelslagstiftningen som grund. Utredning av klagomål och misstänkta matförgiftningar samt att ge råd och anvisningar till livsmedelsföretagare och allmänhet ingår också i arbetsuppgifterna. Du kommer även att utfärda olika myndighetsbeslut, besvara remisser samt utföra annan ärendehantering relaterad till livsmedelslagstiftningen. 

Miljöförvaltningen är en trivsam arbetsplats med god gemenskap belägen mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder dig ett intressant och varierande arbete på en arbetsplats med bred expertkunskap. Vi har vida flexramar och satsar på hälsa och friskvård. Du blir en del av en framåtsträvande verksamhet där vi arbetar för en frisk och hälsosam miljö. 
Kunskapskrav för personal som utför offentlig kontroll styrs av artikel 6 och bilaga II i förordning (EG) nr 882/2004 om offentlig kontroll. Du ska därför ha högskoleutbildning som livsmedelsingenjör, livsmedelsagronom eller motsvarande livsmedelshygieniskt inriktad utbildning. Du bör ha erfarenhet av myndighetsutövning och tillämpning av gällande lagstiftning. Erfarenhet av livsmedelskontroll och livsmedelsbranschen är meriterande.

Vi förutsätter att du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift och att du har god datavana. Det är även meriterande om du har kunskaper om revisionsteknik. 

Arbetsuppgifterna är mycket utåtriktade varför du måste fungera väl både som myndighetsperson och rådgivare till allmänhet och företag. I myndighetsrollen har du som person en förmåga att göra objektiva och sakliga bedömningar, ställa tydliga krav och ta beslut. Myndighetsrollen ställer också krav på en utpräglad känsla för integritet. Du besitter en hög social kompetens som bidrar till att skapa ömsesidigt förtroende och respekt i mötet med våra verksamhetsutövare. I en rådgivande roll kan du på ett professionellt sätt förmedla information. 

Som medarbetare har du en mycket god samarbetsförmåga och deltar aktivt i samarbetet med andra. Du kan hantera ett högt arbetstempo och har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete. 
Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tidsbegränsad.
Varaktighet: 3-6 månader.
Arbetstid: Dagtid.

För mer information om tjänsten, tag kontakt med:
Enhetschef vid Restaurangenheten Lena Björklund Stoehr,08-508 28 187

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2014-10-22

Ansökan skickas till: 

Livsmedelskontroll

Ange referens: A28140

Ansök via extern webbplats

 

                

 

Platsannonsering

Din platsannons läggs ut direkt och placeras under rubriken Lediga jobb.

Annonspriser 2014: 2 350 SEK + moms per tjänst.
I summan ingår också mailutskick till våra abonnenter på kunskapsbanken. Vil du nå alla miljökontor och alla miljöhandläggare i Sverige så hjälper vi dig med det till en extra kostnad, 1 000 + moms.

Abonnenter på Kunskapsbanken erhåller 20 % rabatt vid platsannonsering.  

Annonser skickas till webbredaktionen via detta
mailformulär.

Beställning

Skicka ett e-post meddelande med namn, företag och telefonnummer till oss eller slå en signal på 08-556 00 185.