Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

MKB samordnare Ramböll

Ramböll är ett ledande ingenjörs- design- och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar. 

Ramböll är inne i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt. Vi bygger morgondagens samhälle med hållbarhet i fokus. Som medarbetare hos oss erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt och internationellt företag.

Vi söker nu erfarna MKB-samordnare för placering på vårt kontor i Göteborg. 

Om tjänsten
Det händer mycket i Göteborgsregionen och vi behöver dig som har ett stort intresse för miljöfrågornas roll i samhällsutvecklingen.

Du blir en del av MKB-gruppen i Göteborg som sitter tillsammans med Miljö- och Samhällsplanering men ingår också i nationella och internationella MKB nätverk för större projekt. Arbetet är fritt, kreativt och stimulerande. MKB gruppen präglas av spännande arbetsuppgifter, personlig utveckling och hög trivsel.

MKB-frågor kräver en bred kompetens men även detaljerad spetskunskap och en god förmåga att samråda med olika parter Inom våra enheter har vi brett kunnande med helhetssyn, vilket även innefattar den specialistkunskap som behövs i komplexa projekt. Vår styrka är att för varje specifikt projekt plocka fram den kunskap/expertis som behövs för att möta de behov och frågeställningar som förväntas komma upp. Det innebär att gruppkonstellationer och frågor varierar från projekt till projekt Vi arbetar i nära samverkan med många kollegor på Ramböll.

Som uppdragsledare är du med från första kundkontakten till färdig handling. I större projekt, till exempel planläggning för ny infrastruktur, är MKB-samordnaren ofta teknikansvarig Miljö och i mindre projekt kan du fungera som både uppdragsledare och handläggare.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med minst 5-10 års erfarenhet av MKB och som vill arbeta som samordnare och/eller har ett eget specialistområde.

Du är bra på att kommunicera och kan uttrycka dig väl både i tal och i skrift, svenska språket gäller men det är viktigt att du även kan kommunicera på engelska. Du uppskattar att arbeta i nära samarbete med våra kunder och dina kollegor. Som person är du målinriktad, positiv och har egen drivkraft att påbörja, driva och avsluta projekt. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Vi ser att du har högskoleutbildning som fysisk planerare, landskapsarkitekt, miljövetare, naturvetare eller annan relevant utbildning. Du ska ha B-körkort.

Varför Ramböll?

Är du intresserad av att arbeta i ett företag som tar ansvar för samhälle, kunder och medarbetare? Vill du jobba i ett företag som dessutom tänker långsiktigt och hållbart? Då kan Ramböll vara rätt för dig.

Vi arbetar tvärvetenskapligt och projektinriktat. Organisationen är platt för att ge individen stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Vi tänker på hela människan och det är viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv.

Ramböll är Nordens ledande samhällsbyggare inom teknik, design och management consulting och grundades i Danmark 1945. Vi är 12 500 medarbetare och har en stark närvaro världen över. Med nära 300 kontor i 35 länder kombinerar vi rikstäckande kännedom med global kunskap. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta. Ramböll verkar inom byggnader, transport, miljö, energi, olja & gas och management consulting.

Företaget ägs av en stiftelse, Ramboll Foundation, vilket ger förutsättningar att bedriva ett långsiktigt arbete. Delar av vinsten återinvesteras i företaget i form av teknikutveckling. Vi avsätter varje år stora summor till välgörenhet och har en värdegrund som erbjuder våra medarbetare en långsiktig trygghet.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan, eller genom att följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Ylva Frithiofson, 010-615 33 19.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.  

Varaktighet/Arbetstid

 

 

Heltid / Tillsvidare Tillsvidare

Lön

 

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2015-11-14

 

 

Ansökan via web

Kontaktpersoner

Ylva Frithiofson +46 10 615 33 19