Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Miljöutredare Ramböll

Ramböll är ett ledande ingenjörs- design- och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar. 

Ramböll är inne i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt. Vi bygger morgondagens samhälle med hållbarhet i fokus. Som medarbetare hos oss erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt och internationellt företag.

Vi söker nu en Miljöutredare för placering på vårt kontor i Luleå eller Boden. 

Om tjänsten
Som utredare miljö har du en utvecklande och spännande roll i Rambölls medverkan i skapandet av ett hållbart samhälle. Beroende på din kompetens och erfarenhet kommer du att jobba med uppdra som bland annat kommer att omfattar tillståndsärenden, miljökonsekvensbeskrivningar, samråd, utbildningar, miljötekniska undersökningar , utredningar i förorenade områden samt upprättande av miljötekniska lösningar.

Våra uppdragsgivare är i huvudsak statliga verk, kommuner, basindustri, gruvbolag och entreprenörer.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som i grunden har akademisk utbildningsbakgrund med inriktning mot samhällsbyggnad eller miljö.

Du har även hunnit skaffa praktisk erfarenhet eller ytterligare utbildning inom aktuellt området. Du har förmodligen yrkeserfarenhet från konsult- och eller myndighetsverksamhet alternativt från miljöarbete i större företag. Du har goda kunskaper om miljöbalken och miljöjuridik och

som yrkesperson ett väl etablerat nätverk. Vi vill att du, redan i ansökan, anger vilken inriktning du har. Det kan vara aktuellt att anställa någon som ännu inte är etablerad som Miljökonsult.

Varför Ramböll?
Är du intresserad av att arbeta i ett företag som tar ansvar för samhälle, kunder och medarbetare? Vill du jobba i ett företag som dessutom tänker långsiktigt och hållbart? Då kan Ramböll vara rätt för dig.

Vi arbetar tvärvetenskapligt och projektinriktat. Organisationen är platt för att ge individen stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Vi tänker på hela människan och det är viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv.

Ramböll är Nordens ledande samhällsbyggare inom teknik, design och management consulting och grundades i Danmark 1945. Vi är 11 000 medarbetare och har en stark närvaro i Nordeuropa, Indien och Mellanöstern. Med nära 200 kontor i 21 länder kombinerar vi rikstäckande kännedom med global kunskap. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta. Ramböll verkar inom byggnader, transport, miljö, energi, olja & gas och management consulting.

Företaget ägs av en stiftelse, Ramboll Foundation, vilket ger förutsättningar att bedriva ett långsiktigt arbete. Delar av vinsten återinvesteras i företaget i form av teknikutveckling. Vi avsätter varje år stora summor till välgörenhet och har en värdegrund som erbjuder våra medarbetare en långsiktig trygghet.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken, eller genom att följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Johan Rönnbäck enhetschef för Samhällsbyggnad på telefon 010-615 11 90, 070-690 29 04.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. 

Varaktighet/Arbetstid

 

 

Heltid / Tillsvidare Tillsvidare

Lön

 

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2015-03-16

 

 

Ansök via extern webbplats

Kontaktpersoner

Johan Rönnbäck+46 10 615 11 90, +46 70 690 29 04