Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Miljöinspektör Helsingborgs stad

Var med och skapa ett Helsingborg som blir ännu mer attraktivt för medborgare och företag, och som ligger i framkant i miljöfrågor! Miljöförvaltningen arbetar för att skydda människors hälsa och miljö genom tillsyn, kontroll, miljöstrategiskt arbete och rådgivning. Vi är en förvaltning med omkring 50 engagerade medarbetare och finns i centrala Helsingborg. Vi söker nu en miljöinspektör till miljö- och hälsoskyddsavdelningen. 

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med tillsyn inom miljöbalkens område med huvudsaklig inriktning mot hälsoskydd. För oss är arbetet med hälsoskyddsfrågor en viktig uppgift och vi söker därför dig som har ett engagemang och vill vara med och utveckla denna tillsyn. 

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad miljöinspektör eller har en annan högskoleutbildning som kan anses likvärdig och du har erfarenhet av att arbeta med tillsyn. Du ska ha arbetat med hälsoskyddsfrågor. Du är en serviceinriktad, resultatinriktad och utåtriktad person som är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Arbetet kräver att du har körkort för personbil.
Meriterande för tjänsten är att du även har arbetat med handläggning av bullerärenden.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro Recruit 0771-704 704.

Varaktighet, arbetstid

Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde: 1 januari 2016 eller enligt överenskommelse. Urval sker kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Lön

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2015-11-27

Ange referens: 2015-2919

Ansökan via web

Kontaktpersoner

Lena Åkesson, Avdelningschef 042-105114

Fackliga kontaktpersoner

Caroline Bernes, Vision 042-10 51 80

Malin Kylmä, Saco 042-105027