Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Miljö- och hälsoskyddsinspektör Åre kommun

Inspektör, Miljöavdelningen

Sista ansökningsdag: 2016-08-07 

Är du intresserad av att jobba i en expansiv och dynamisk kommun som ger unika möjligheter att förena ett stimulerande arbete med härliga naturupplevelser?
Vill du arbeta med trevliga kollegor på ett kontor i utveckling där tempot är högt och där miljöfrågor är i fokus då är du rätt person för oss?!

På Samhällsbyggnadskontoret arbetar vi för det hållbara samhället och för goda livsmiljöer för alla i kommunen. På Miljöavdelningen är vi 13 anställda som arbetar med miljöskydd, hälsoskydd och livsmedelskontroll.

Vi kan erbjuda inspektörsanställning inom miljö- och hälsoskyddsområdet kopplad till miljöbalkens krav eftersom en av våra medarbetare ska sluta.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med prövning och tillsyn inom miljöbalkens område. I arbetet ingår handläggning av inkommande ärenden, tillsyn i projektform, utredningar mm. Du ska också genom rådgivning och information skapa förutsättningar för att lagstiftningens syfte uppnås.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som är intresserad har jobbat några år som inspektör och erfarenhet från tillsynsarbete bedöms meriterande.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och har en mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Du ska vara van vid att arbeta självständigt, men också ha lätt för att samarbeta.
Arbetet är utåtriktat med många kontakter med privatpersoner, företag och andra myndigheter. Det är viktigt att du är serviceinriktad och är pedagogisk i din kommunikation.

Vi söker dig som har miljö- och hälsoskyddsutbildning eller motsvarande högskoleutbildning med goda kunskaper inom miljölagstiftningen eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig och lämplig. Du har god datorvana och gärna kunskaper i ärendehanteringssystemet Castor. B-körkort är ett krav. Tillgång till tjänstebil finns.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. För jämlik könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.

ÖVRIGT
Åre kommun tillämpar tobaksfri arbetstid.

Varaktighet, arbetstid
Anställningen är 100 %, tillsvidare.

Tillträde: Tillträde snarast.

Lön
Individuell lön.

För mer information kontakta:
Jasna Lindberg, miljöchef, 0647-161 45 (finns tillgänglig fr.o.m. 18/7)
Jari Hiltula, Samhällsbyggnadschef, 0647-161 48
Veronika Viström, Sveriges Naturvetare, 0647-161 59

Ansökan
Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: Miljöinspektör
Sista ansökningsdag: 2016-08-07
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. 

Information om Åre kommun finner du på www.are.se
Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Anställning sker om erforderliga beslut fattas.

Arbetsgivare
Åre kommun
Box 201
83005 JÄRPEN

Besöksadress
Norra vägen 21

Telefon och webbplats
Hemsida