Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Livsmedelsinspektör Åre kommun

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Åre kommun tillämpar tobaksfri arbetstid. 

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion?

Är du intresserad av att jobba som inspektör i en expansiv och dynamisk kommun som ger unika möjligheter att förena ett stimulerande arbete med härliga naturupplevelser? Vill du arbeta med trevliga kollegor på ett kontor i utveckling där tempot är högt och där livsmedelsfrågor är i fokus då är du rätt person för oss?!

På Samhällsbyggnadskontoret arbetar vi för det hållbara samhället och för goda livsmiljöer för alla i kommunen. På Miljöavdelningen är vi 13 anställda som arbetar med miljöskydd, hälsoskydd och livsmedelskontroll. Inom avdelningen arbetar 3 inspektörer med livsmedelskontroll. Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss eftersom en av våra medarbetare ska vara föräldraledig. 


ARBETSUPPGIFTER
Som livsmedelsinspektör arbetar du med kontroll enligt livsmedelslagstiftningen. Du arbetar även med registrering av verksamheter, utredning av klagomål och misstänkta matförgiftningar. Du ska också genom rådgivning och information skapa förutsättningar för att lagstiftningens syfte uppnås.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har högskoleutbildning inom livsmedelskontroll, livsmedelsmikrobiologi, livsmedelskemi, livsmedelsteknik och livsmedelshygien eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig och lämplig. Du har god datorvana och gärna kunskaper i ärendehanteringssystemet Castor. Körkort är ett krav. Tillgång till tjänstebil finns.Vi ser gärna att du som är intresserad har jobbat några år som inspektör och erfarenhet från tillsynsarbete bedöms meriterande. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och har en mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Arbetet är utåtriktat med många kontakter med privatpersoner, företag och andra myndigheter. Det är viktigt att du är serviceinriktad och är pedagogisk i din kommunikation. Du ska vara van vid att arbeta självständigt, men också ha lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vikariatet är 100 %, för perioden snarast till 2018-01-31, individuell lön. För mer information kontakta:Jasna Lindberg, miljöchef, 0647-161 45Veronika Viström, Sveriges Naturvetare, 0647-161 67Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se/are.php Referens: LivsmedelsinspektörSista ansökningsdag: 2016-10-31Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.Information om Åre kommun finner du på www.are.se 

Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter..

Körkort

B


ÖVRIGT

Åre kommun tillämpar tobaksfri arbetstid.

Varaktighet, arbetstid
Heltid Visstid 6 mån eller mer

Tillträde: Tillträde snarast.

Lön
Månadslön

Kontaktpersoner

Miljöchef Jasna Lindberg0647-161 45


Ansökan
Sista ansökningsdag: 2016-10-31

 

Ange referens: Livsmedelsinspektör

Ansökan via webb

Arbetsgivare
Åre kommun 
Box 201 
83005 JÄRPEN 

Besöksadress

Norra vägen 21 

Telefon och webbplats
Hemsida