Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Miljöspecialist - MKB Ramböll

Globala utmaningar som industrialisering och extrema väderförhållanden kopplade till klimatförändringar, visar tydligt hur kritiskt viktigt det är att vi bevarar våra naturresurser. Som ledande miljökonsult i norra Europa och en av de 20 största i världen, kombinerar Rambölls miljöexperter djupgående kunskaper i miljöfrågor med avancerad ingenjörskonst. På Ramböll arbetar 2 200 miljökonsulter på 128 kontor i 26 länder med att aktivt bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Ramböll är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu en MKB-specialist till Ramböll Environment & Health i Sverige.

Environment & Health

Ramböll Environment & Health är en internationell organisation som har en landsöverskridande organisation, där du får möjlighet att arbeta med både nationella och internationella projekt. Vi arbetar med framsynt miljöplanering som bidrar till en hållbar utveckling.

Vi erbjuder

Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Det händer mycket i Ramböll Environment & Health och vi behöver dig som har ett stort intresse för miljöfrågornas roll i samhällsutvecklingen.

Planering för tillstånd och MKB sker tidigt i förändringsprocesser hos våra kunder. Vi hjälper till med kunskap och erfarenhet av vilka krav som kommer att ställas. Med ett stort antal prövningar i mark-och miljödomstolen, olika länsstyrelser och kommuner bakom oss, i kombination med en omfattande myndighetserfarenhet och sakkunskap utgör vi en trygg partner för våra kunder.

I rollen hos oss kommer du att få driva MKB-processen genom samråd och utredningar till färdiga handlingar med nära samarbete med kollegor. Du kommer även att samordna flera utredningar inom olika teknikområden inom ramen för MKB-processen. Möjlighet finns att arbeta i flera projektfaser, från förstudie och lokaliseringsutredningar till detaljerade utredningar, uppföljning och kontroll.

Vi söker dig

För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som:

Har arbetat cirka 5 år med MKB Goda kunskaper om miljölagstiftning i Sverige Är bra på att kommunicera och uttrycker dig väl i både skrift och tal på både svenska och engelska   Civilingenjör eller naturvetare med inriktning på miljö, geovetenskap, biologi eller kemi eller liknande

Som person uppskattar du att arbeta i nära samarbete med våra kunder och dina kollegor. Du är målinriktad, positiv och har egen drivkraft att påbörja, driva och avsluta projekt. Att arbeta både självständigt och i grupp är naturligt för dig. Du är effektiv och van att leverera med hög kvalité för att bidra till välutförda projekt.

Varför Ramböll?

På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud.   Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du

Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Charlotta Åström, 010-615 11 09. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!


Arbetslivserfarenhet

Miljöinspektör: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid/Tillsvidare

Tillsvidare

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Telefonnummer: +46 10-615 11 09, Charlotta Åström

Företagets adress

Krukmakargatan 21

Postadress

Ramboll Group Environment & Health

Box 17009

10462 Stockholm

Sök jobbet senast 11 mars 2017