Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Miljöstrateg Landstinget Blekinge

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet. Den aktuella tjänsten är på Planeringsavdelningen, där miljö- och hållbarhetsfunktionen ingår. Planeringsenheten tillhör landstingsdirektörens stab tillsammans med enheterna för personal, ekonomi, kommunikation, utveckling och kansliadministration. Landstingsdirektörens stab arbetar med övergripande policy-, strategi- och utvecklingsfrågor samt uppföljning och utvärdering. Landstingets miljö- och hållbarhetsarbete är inriktat på en långsiktig hållbar utveckling, i enlighet med verksamhetens strategier, mål, lagar och andra krav. Landstinget arbetar med att strategiskt utveckla och samordna miljö- och hållbarhetsarbetet inom landstinget Blekinges samtliga verksamheter i linje med den politiskt antagna miljö- och hållbarhetsplanen.

ARBETSUPPGIFTER  

Som miljöstrateg kommer du att få många omväxlande och utmanande arbetsuppgifter. Vi står inför ett omfattande arbete med att utveckla miljö- och hållbarhetsarbetet ytterligare genom att bland annat införa miljöledningssystem, enligt ISO 14 001 i fler av landstingets verksamheter. Därför söker vi nu en miljöstrateg som är intresserad av att arbeta i team med utveckling och samordning av vårt interna arbete. Tjänsten kommer bland annat att innebära införande av miljöledningssystem samt i övrigt förekommande utvecklingsprojekt inom miljö- och hållbarhetsområdet. 


 KVALIFIKATIONER 

 Vi söker dig som har: Relevant högskole-/universitetsutbildning inom miljö och hållbarhet eller annan av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning - God förmåga att arbeta självständigt med strategiska frågor - God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift - God förmåga att kommunicera och samarbeta - God förmåga att motivera och entusiasmera sin omgivning - God förmåga att organisera och driva förbättringsprojekt 


B-körkort är krav 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och arbetslivserfarenhet är meriterande 


ÖVRIGT 

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. 

Arbetslivserfarenhet

 Miljösamordnare / Miljökoordinator: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: enl ö.k. 

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Ralph Harlid, Planeringsdirektör, Telefonnummer: 073-447 1018

Annika Christensson, Miljöchef, Telefonnummer: 073-447 1027

Fackliga kontaktpersoner

Ingla Blåder, Vision, Telefonnummer: 0455 - 73 62 28

Carina Svärd, SACO, Telefonnummer: 0455-73 48 19


Företagets adress

Bättringsvägen Wämö Center KARLSKRONA


Postadress

Landstinget Blekinge, Utvecklingsenheten

Bättringsvägen Wämö Center

37181 KARLSKRONA


Sök jobbet senast 2 juli 2017


Ansök på arbetsgivarens webbplats


Ange referens A689701.