Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Miljöutredare till miljödiplomering Göteborgs stad

Miljöförvaltningens uppdrag är att verka för att göteborgarna ska ha en god livsmiljö och för att Göteborgssamhällets negativa påverkan på hälsa och miljö ska vara så liten som möjligt. 


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en medarbetare som ska delta i arbetet med att utveckla diplomering och utföra revisioner enligt Svensk Miljöbas standard. Vi genomför även informationsträffar och i arbetsuppgifterna ingår därför att planera och genomföra dessa. 

Vi erbjuder ett utåtriktat och omväxlande arbete med många kontakter inom och utanför staden.

På Stadsmiljöavdelningen är vi cirka 30 medarbetare. Förutom miljödiplomering av både kommunala och privata verksamheter samt event, medverkar vi i stadens fysiska planering, både i tidiga planeringsskeden och som remissinstans. Vi följer upp och analyserar stadens lokala miljömål, samordnar och driver stadens arbete med miljö- och klimatstrategiska program. Vi arbetar också med miljöövervakning inom luft, buller och naturmiljö samt deltar i många olika samverkansprojekt för att påverka miljöutvecklingen.

Kunskapsspridning är genomgående en viktig uppgift för avdelningen.


KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs att du har högskoleutbildning inom miljöområdet, minst tre års arbetslivserfarenhet varav minst två inom miljöområdet. Utbildning i Svensk Miljöbas kravstandard, revisionsteknik samt deltagande vid externa revisioner är meriterande. 
Vi söker en driftig person med brett miljökunnande och som har god organiserings- och samordningsförmåga samt tycker om att ta kontakt och skapa goda relationer. Du är samhällsorienterad och bra på att skriva och har goda kunskaper i engelska. Kännedom om miljölagstiftning och erfarenhet av arbete inom kommunal förvaltningen är också meriterande.

Varaktighet, arbetstid

 

 

Heltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2016-01-11 , upphör: 2016-12-31 .

Lön

 

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2015-10-18

 

Ange referens: A503293

Ansökan via web

Kontaktpersoner

Pernilla Rydeving, Enhetschef031-368 38 80pernilla.rydeving@miljo.goteborg.se

Fackliga kontaktpersoner

Lotta Silfver, Saco031-3683915

Jennie Hulth, Vision031-368 38 59