Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Miljökonsult Combitech

Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB.

Din roll i Combitech
Combitechs miljökonsulter hjälper sina kunder med beslutsstöd inom miljöområdet, samordning av miljöfrågorna, tillståndsprocesser och riskutredningar. Vi är i dagsläget en liten avdelning med tre miljökonsulter som jobbar i spännande uppdrag inom samhällsbyggnad och industri. Vi har tillsammans en bred kompetens inom fysisk planering, miljöjuridik, MKB och riskhantering. Att vår avdelning är liten men växande ger dig som anställd stora möjligheter att påverka vår framtida utveckling inom miljöområdet med avseende på kunder, tjänster och kompetensuppbyggnad. Hos oss kommer du att arbeta både självständigt och i grupp med uppdrag av skiftande karaktär och inriktning. I rollen ingår att vara rådgivare samt att självständigt driva uppdrag för kunds räkning. Områden som kan bli aktuella att jobba inom är bland annat:

Upprätta miljökonsekvensbeskrivningar för planer eller infrastruktur
Vara miljösamordnare i infrastrukturprojekt
Delta i tillståndsprocesser för miljöfarlig verksamhet
Miljöutredningar kopplade till samhällsbyggnad
Införa eller revidera miljöledningssystem
Arbete med CEEQUAL

Din kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har en naturvetenskaplig eller teknisk utbildning från universitet eller högskola. Vi ser att du troligen har några års erfarenhet inom miljöområdet men letar även efter nya förmågor.

Dina personliga egenskaper
Eftersom du kommer att arbeta självständigt och i nära samarbete med kunden är det viktigt att du är drivande, utåtriktad och villig att ta ansvar. Du har en positiv grundsyn, har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera. Du trivs helt enkelt i rollen som konsult och rådgivare och tycker att kundkontakt är kul.

Din utveckling
Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länk. Välkommen till Combitech! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. 

Varaktighet, arbetstid

Heltid / Tillsvidare

Lön

Individuell lönesättning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2015-07-28

Ansökan via web

Kontaktpersoner

Oscar Lindroth +46 734 376 457