Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Vikarierande Livsmedelsinspektör Säter

Säters kommun, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Säter ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer. Till Stockholm tar det ca 2 timmar med tåg. Falun-Borlängeregionen ligger inom 20-25 minuters resa. 

ARBETSUPPGIFTER
Som livsmedelsinspektör arbetar du med inspektion och revision av livsmedelsverksamheter och lantbruk. Arbetet innebär tillsyn enligt livsmedelslagstiftningen och miljöbalken samt tillhörande lagstiftningar. Arbetet omfattar täta kontakter med företag och medborgare dessa aktörer ska du kunna bemöta på ett professionellt sätt. 

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med utbildning i livsmedelslagstiftningen och miljöbalken, helst som livsmedelsinspektör eller miljöinspektör eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet av kommunal livsmedelskontroll liksom verksamhetssystemet ECOS är meriterande. Arbetet innebär många personliga kontakter med företagare och allmänhet. Därför vill vi att du är utåtriktad, positiv, pedagogisk och serviceinriktad. Som myndighetsperson är det viktigt att du kan kommunicera med verksamhetsutövarna och ta på dig myndighetsrollen när det behövs, samt att uttrycka dig väl i tal och skrift.
B-körkort erfordras. 

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varaktighet, arbetstid

Heltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse., upphör: 2017-01-31 .

Lön

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2016-09-11

Ange referens: A600208

Ansökan via webb

Kontaktpersoner

Kristina Mellberg, miljö- och byggchef 0225-55146

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare 0225-55000