Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Miljö- och hälsoskyddsinspektör Uppvidinge kommun

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Miljö- och byggnadsförvaltningen är en liten förvaltning med för närvarande 9 anställda.  Vi finns i Åseda med närhet till matställen och gym.

ARBETSUPPGIFTER

Vi vill att du huvudsakligen jobbar med frågor enligt miljöbalken. Jobbet är omväxlande och du jobbar i princip med allt i eget distrikt. Tillsyn av företag kommer att vara viktigaste arbetsuppgiften, men även andra arbetsuppgifter förekommer. Du fattar oftast egna beslut men är även föredragande i dina ärenden i miljö-och byggnadsnämnden.

KVALIFIKATIONER

För att klara jobbet tror vi att du har högskoleutbildning med inriktning mot miljö-och hälsoskydd. Erfarenheter från liknande arbete är meriterande men det allra viktigaste är att du kan förklara på ett tydligt och pedagogiskt sätt varför en bestämmelse finns.

Körkort är ett krav.

ÖVRIGT

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.  

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om lön

Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.

Om anställningsvillkor

Heltid.  Dagtid.

Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Karin Holst, Förvaltningschef miljö- och byggnadsförvaltningen, Telefonnummer: 0474-47084

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, Telefonnummer: 0474-470 00

Företagets adress

Kyrkbacken Åseda

Postadress

Uppvidinge kommun, Miljö- och byggförvaltningen

Box 59

36421 Åseda

Sök jobbet senast 2 mars 2018

Ange referens A755970.

ANSÖK PÅ ARBETSGIVARENS WEBBPLATS