Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Miljö- och hälsoskyddsinspektör Vänersborgs kommun

Regionshuvudstaden Vänersborg är belägen vid Vänerns sydspets och har cirka 37 000 invånare. Fina och centrumnära badstränder gör det möjligt att på lunchrasten ta sig ett dopp i Sveriges största sjö. Det är enkelt att pendla hit! Från västkusten tar du dig hit på 20 minuter och från Göteborg når du Vänersborg på 50 minuter.

Vi är för närvarande 14 personer som arbetar på miljö- och hälsoskyddsförvaltningen med såväl myndighets- som strategiska ärenden inom miljöskydd, livsmedelstillsyn, hälsoskydd och naturvård. 

ARBETSUPPGIFTER

Handläggning, tillsyn, rådgivning, revisioner och andra förekommande uppgifter enligt livsmedelslagen.

Beroende på sökandes kvalifikationer och intressen kan tjänsten också komma att omfatta motsvarande uppgifter enligt miljöbalken.

Du ska ha högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller annan relevant utbildning. Du ska ha goda kunskaper om lagstiftningen och gärna erfarenhet av myndighetsutövning. B-körkort erfordras.

Du ska vara en självständig och utåtriktad person som är bra på att kommunicera muntligt såväl som skriftligt. Arbetet innebär täta kontakter med företag, medborgare m fl, som du måste kunna bemöta på ett professionellt sätt. Du ska vara serviceinriktad, ha god initiativförmåga, lätt för att samarbeta och har viljan att ta eget ansvar.

Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Fackliga företrädare: Vision: Kajsa Wegberg, tel 0521-72 12 66
Naturvetarna: Jennifer Ivåker, tel 0521-72 16 45

Varaktighet/Arbetstid

 

 

Heltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning,.

Lön

 

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2015-04-07

 

Ange referens: KSP-MHN:2015:1

Ansök via extern webbplats


Kontaktpersoner
Peter Almqvist, Miljö- och hälsoskyddschef 0521-721275 peter.almqvist@vanersborg.se