Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Vikarierande livsmedelsinspektör Salems kommun

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Inom Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen finns kommunens samlade kompetens för samhällsplanering, exploatering, detaljplanering, trafikplanering, mät- och kartering, fastighet, gata/park/va samt handläggning av miljö-, bygglov- och tillsynsärenden. 

ARBETSUPPGIFTER
Kontroll enligt livsmedelslagstiftningen inom myndighetens tillsynsområden. Arbetet innebär att förbereda och genomföra kontroller av livsmedelsanläggningar, handlägga registreringar och utreda klagomål, tillsyn enligt lagen om receptfria läkemedel m.m. samt ge stöd och information till verksamhetsutövare och allmänhet. Arbetet innebär även att bereda ärenden inför beslut i bygg- och miljönämnden. I mån av tid ingår även tillsyn enligt miljöbalken. 

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med högskoleutbildning med inriktning mot livsmedelskontroller. Erfarenhet från livsmedelsbranschen och tillsynsarbete enligt livsmedelslagen och miljöbalken är meriterande. 

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Varaktighet/Arbetstid

Heltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-15 , upphör: 2014-12-31 . Tidsbegränsad anställning under ordinarie livsmedelsinspektörs frånvaro.

Lön

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2014-12-18

Ange referens: A415863

Ansök via extern webbplats

Kontaktpersoner

Lars Haraldsson, Bygg- och miljöchef08-532 598 98

Anders Öttenius, Förvaltningschef08-532 599 08anders.ottenius@salem.se

 

 

Platsannonsering

Din platsannons läggs ut direkt och placeras under rubriken Lediga jobb.

Annonspriser 2014: 2 350 SEK + moms per tjänst.
I summan ingår också mailutskick till våra abonnenter på kunskapsbanken. Vil du nå alla miljökontor och alla miljöhandläggare i Sverige så hjälper vi dig med det till en extra kostnad, 1 000 + moms.

Abonnenter på Kunskapsbanken erhåller 20 % rabatt vid platsannonsering.  

Annonser skickas till webbredaktionen via detta
mailformulär.

Beställning

Skicka ett e-post meddelande med namn, företag och telefonnummer till oss eller slå en signal på 08-556 00 185.