Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Vik Miljö- och hälsoskyddsinspektör Herrljunga kommun

Herrljunga har cirka 9 300 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Pendlingsmöjligheterna är goda. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm.

Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger i bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, så placerade sig Herrljunga 2012 på 28:de plats.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att vara inom området enskilda avlopp - men även lite hälsoskydd, miljöskydd och renhållning. Då vi är en liten enhet kan även andra arbetsuppgifter förekomma emellanåt. 

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har motsvarande kunskaper. Arbetsuppgifterna innebär mycket kontakter med kommuninvånare, varför förmågan att kommunicera och bemöta människor är av stor vikt. Erfarenhet från yrket är meriterande. Körkort för bil är ett krav.

Varaktighet/Arbetstid

Heltid. Vikariat 6 månader Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde 2014-06-01 eller enligt överenskommelse., upphör: 2014-11-30 Vikariat i 6 månader, ev med möjlighet till förlängning.

Lön

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2014-07-15


Herrljunga Kommun har gjort sitt val av rekryteringsföretag och undanber sig därför vänligen alla erbjudande om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ange referens: A391221

Ansök via extern webbplats

Kontaktpersoner

Claes Eliasson, Tf bygg- och miljöchef0513-17122claes.eliasson@admin.herrljunga.se

Elaine Svensson, miljöinspektör0513-17122

Fackliga kontaktpersoner

Morgan Gunnarsson, Brandmästare0513-170 92

 

Platsannonsering

Din platsannons läggs ut direkt och placeras under rubriken Lediga jobb.

Annonspriser 2014: 2 350 SEK + moms per tjänst.
I summan ingår också mailutskick till våra abonnenter på kunskapsbanken. Vil du nå alla miljökontor och alla miljöhandläggare i Sverige så hjälper vi dig med det till en extra kostnad, 1 000 + moms.

Abonnenter på Kunskapsbanken erhåller 20 % rabatt vid platsannonsering.  

Annonser skickas till webbredaktionen via detta
mailformulär.

Beställning

Skicka ett e-post meddelande med namn, företag och telefonnummer till oss eller slå en signal på 08-556 00 185.