Lediga Jobb

Den som söker han finner. Det gäller bara att söka på rätt ställe! Här finns aktuell information om miljöjobb!

Vik Miljö- och hälsoskyddsinspektör Båstads kommun

Att leva och bo på Bjärehalvön är att välja ett liv med både hjärta och puls. Mötesplatsen Båstad erbjuder ett levande kultur- och nöjesliv och en småskalighet som är lika berikande för företaget som för familjen. Bara ett stenkast bort väntar en halvö på att dela med sig av sinnesberikande upplevelser, hänförande natur och ett genuint kulturlandskap.

Miljöavdelningen i Båstads kommun är en del av verksamhetsområdet Samhällsskydd och arbetar med tillsyn inom miljö- och hälsoskydd samt livsmedelskontroll. Miljöavdelningen bidrar även med kunskap och information till kommunens övriga verksamheter och medborgare.

Arbetsbeskrivning
Miljöavdelningen är en del av verksamhetsområdet Samhällsskydd. Avdelningen består av sex personer som arbetar med tillsyn inom bl.a. miljö- och hälsoskydd, livsmedel, kemiska produkter och renhållning/avfall. Som vår medarbetare får du vara med och planera och påverka framtidens Båstad. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en verksamhet som präglas av öppenhet, helhetssyn och professionalitet. Hela verksamheten präglas av kund-fokus, dvs. att ge bästa möjliga service till de vi finns till för.

Arbetsuppgifter 
Ett omfattande inventeringsarbete pågår över de enskilda avloppen i kommunen. I samband med föräldraledigheten kommer den främsta arbetsuppgiften vara att inventera enskilda avlopp, utöva tillsyn samt handlägga ärenden inom avlopp och avfall. 


Kvalifikationer
Du som söker skall ha högskoleutbildning med examen inom miljö- och hälsoskydd, det är meriterande om du har erfarenhet av inspektörsarbete inom samma område.
Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och att kunna ingå och arbeta i en grupp då tjänsten är serviceinriktad mot både kollegor, kommunmedborgare och företag. Du ska ha god förmåga att möta och kommunicera med andra människor men även kunna markera myndighetsrollen. Som person är du kvalitets- och resultatmedveten, serviceinriktad och bra på att uttrycka dig både verbalt och skriftligt. Vi kommer att lägger stor vikt vid personliga egenskaper, samarbetsförmåga, engagemang och social kompetens. Vi förutsätter att du har körkort samt god PC-vana.

Varaktighet/Arbetstid

 

 

Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-05-05 Varaktighet: 2014-05-05, eller enligt överenskommelse – ca 1 år.

 

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2014-03-31


Så söker du tjänsten ovan:
Sista dag att ansöka är 2014-03-31. Urvalsarbetet kommer att påbörjas under ansökningstiden. Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Båstads kommun eftersträvar mångfald och ser gärna sökande som bidrar till detta.

Kommunen vill även verka hälsofrämjande och erbjuder en mängd olika friskvårdsaktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas.

Ange referens: 14/14

Ansök via extern webbplats

Kontaktpersoner

Sven-Birger Björkman, Miljöchef0431-774 98

 

Platsannonsering

Din platsannons läggs ut direkt och placeras under rubriken Lediga jobb.

Annonspriser 2014: 2 350 SEK + moms per tjänst.
I summan ingår också mailutskick till våra abonnenter på kunskapsbanken. Vil du nå alla miljökontor och alla miljöhandläggare i Sverige så hjälper vi dig med det till en extra kostnad, 1 000 + moms.

Abonnenter på Kunskapsbanken erhåller 20 % rabatt vid platsannonsering.  

Annonser skickas till webbredaktionen via detta
mailformulär.

Beställning

Skicka ett e-post meddelande med namn, företag och telefonnummer till oss eller slå en signal på 08-556 00 185.